Skip Navigation
Over ons

Vecht en IJssel is dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in ...

Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
Deel

Zin in iets nieuws?

4–20 uur/week
Hof Van Transwijk 16, 3526 XB Utrecht, Netherlands
Gastheer/vrouwSociaal contact
Mensen begeleidenPraten met anderenLuisterenNederlands
Gezondheid & WelzijnOuderenhulp
#29830
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Transwijk/activiteiten/Zin-iets-nieuws/29830 om je aan te melden
SamenvattingIn Transwijk gaan we starten met een huiskamer voor ouderen uit de wijk. Help jij ons bij deze nieuwe uitdaging?
Uitgebreide omschrijving

In Transwijk gaan we starten met een huiskamer voor ouderen uit de wijk. Wil jij helpen hun eenzaamheid wat te verlichten. Wij bieden hen structuur en contacten.

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die tijdens deze dagdelen gezelligheid kan bieden en in staat is een gesprek aan te gaan.

  • Taken:
  • Zorgen voor sfeer en gezelligheid
  • Schenken van koffie en thee
  • Ophalen en thuisbrengen van cliënten
  • Ondersteunen van de activiteiten
  • Kleine huishoudelijke taken (afwassen, opruimen enz.)

  

De beschikbare werktijden zijn: 

  • maandag t/m vrijdag (een of meerdere dagdelen is ook mogelijk) 9.00-12.30 of 12.30-17.00 (tijden nog onder voorbehoud.

 Wat hebben wij te bieden:

  • Een zinvolle manier van bezig zin en andere mensen te leren kennen.
  • Reiskostenvergoeding (indien van toepassing)
  • WA en ongevallen verzekering

 

Wie zijn wij:

Transwijk is een woonzorgcentrum in de wijk Transwijk. Als onderdeel van Vecht en IJssel zijn wij dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag🗣️ Beheersing van het Nederlands
Wat wij vrijwilligers aanbieden🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Over Vecht en IJssel, locatie Transwijk
Vecht en IJssel is dienstverlener in wonen, welzijn en zorg voor ouderen in de provincie Utrecht. Op vier locaties (Ewoud, Transwijk, Zuylenstede en Lieven de Key) en met Zorg Thuis zetten wij ons in voor een optimaal welbevinden van onze cliënten. We doen dit vanuit de overtuiging dat mensen, jong en oud, zich beter voelen als ze worden gehoord en gezien. Juist in deze tijd, waarin ouderen steeds vaker op zichzelf komen te staan, wil Vecht en IJssel hier het antwoord op zijn.

Wij streven naar het zoeken naar waardevolle momenten met en voor onze cliënten.
·
#29830
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Vecht-en-IJssel-locatie-Transwijk/activiteiten/Zin-iets-nieuws/29830 om je aan te melden