Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Zomerse vrijwilligersborrel bij VC Utrecht!

Event · 4 jul 2019, 16:30 - 18:00
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden event.
Deel event
#26379
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Zomerse-vrijwilligersborrel-bij-VC-Utrecht/26379 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ben jij vrijwilliger in Utrecht? Kom dan naar de vrijwilligersborrel die VC Utrecht samen met NL Cares – Utrecht en Stichting Present organiseert op de 1e donderdag van juli. Samen de zomer inluiden! .

Iedereen is welkom, ook als je bij een andere organisatie vrijwilligerswerk doet! Dus mis het niet en sluit je (werk)dag gezellig af met een drankje en je collega-vrijwilligers!

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > Zomerse vrijwilligersborrel bij VC Utrecht!

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden event.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)