Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Workshops geven voor vrijwilligers

Vacature · Flexibel
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25506
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Workshops-geven-voor-vrijwilligers/25506 om je aan te melden
SamenvattingBen jij een trainer, student en/of professional? En wil je je kennis delen met Utrechtse vrijwilligers? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Uitgebreide omschrijving

VC Utrecht organiseert gratis workshops voor vrijwilligers. Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen en daar de benodigde kennis voor hebben. Ons huidige workshop aanbod: https://vcutrecht.nl/workshops-zoeken 

Al onze workshops worden gedoneerd door trainers, studenten en/of professionals. Ben jij zo iemand? Dan zijn we op zoek naar jou!

Voorbeelden van onderwerpen:
- Storytelling
- Social media
- Vrijwilligers werven
- Marketing
- Vloggen
- Leiderschap
- Motiveren
- Coaching
- Aansprekende filmpjes maken
- Omgaan met conflicten

Uiteraard mag het ook iets anders zijn, waar jij veel verstand van hebt!

Na aanmelding gaan we met je in gesprek, om te kijken of jouw aanbod aansluit bij de behoeften van Utrechtse vrijwilligers. 
Als het past, faciliteren wij de workshop. Dat betekent dat wij de workshop promoten, het aanmeldproces regelen, zorgen voor een goede trainingsruimte en een gastvrouw/heer tijdens je workshop. We vinden het belangrijk dat jij je alleen hoeft te focussen op het geven van de training. Daarnaast werken wij met (anonieme) evaluatieformulieren en een kort evaluatiegesprek, zodat je er een hoop van kunt leren. 

Wil jij je kennis delen met Utrechtse vrijwilligers? Neem dan contact met ons op! Je vindt de gegevens van contactpersoon Naomi onder de roze knop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > VC Utrecht > Workshops geven voor vrijwilligers
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Deze vacature is verlopen
#25506
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Workshops-geven-voor-vrijwilligers/25506 om je aan te melden