Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Webinar

Event · 31 mei, 10:30 - 12:00
Vanuit huis
Ben je erbij? 50 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 6 days.
Deel event
VC Utrecht
#51086
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Webinar/51086 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Hoe maak je jouw organisatie aantrekkelijk voor (nieuwe) vrijwilligers?

Uitgebreide omschrijving

Is jouw organisatie/initiatief op zoek naar nieuwe vrijwilligers en is het lastig om ze te vinden? Krijg je de vrijwilligersvacatures moeilijk rond en zou je nieuwe én je bestaande vrijwilligers langer aan jouw organisatie willen binden?


Neem dan deel aan het webinar “Hoe maak je je vrijwilligersorganisatie aantrekkelijk voor (nieuwe) vrijwilligers?” georganiseerd door zes vrijwilligerscentrales in de regio Utrecht.


In deze interactieve online bijeenkomst reflecteren we kritisch op de cultuur binnen de eigen organisatie met gastsprekers Jacquelien Willemse, programmaleider bij brancheorganisatie NOV (Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk) en Stephanie Maas, onderzoeksmedewerker aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Dagvoorzitter is Natalja Macnack.


Tijdens het webinar krijg je inzicht in jouw eigen organisatiecultuur, welke veranderingen mogelijk nodig zijn en delen we geleerde lessen over wat voor vrijwilligers belangrijk is om zich voor een organisatie in te (blijven) zetten. We sluiten af met tips voor in de praktijk. Maar, we horen natuurlijk ook graag jouw ervaringen en tips! Ben je erbij?


Dit webinar wordt georganiseerd door de vrijwilligerscentrales uit Zeist, Utrecht, Amersfoort, Ronde Venen, De Bilt, IJsselstein & Lopik.

Ben je erbij? 50 plaatsen over. Aanmeldingen sluiten in 6 days.
Deel event

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.