Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Voedselveiligheid in jouw vrijwilligersorganisatie

Workshop · 14 jan 2020, 19:30 - 21:30
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.14 plaatsen over.
#26056
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Voedselveiligheid-in-jouw-vrijwilligersorganisatie/26056 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Voor vrijwilligers 

Als je in een organisatie regelmatig eten maakt, uitdeelt of verkoopt krijg je te maken met regelgeving.
Bij restaurants is dit de hygiënecode voor de horeca, voor kleine organisaties en verenigingen maar ook ZZP’ers is dit vaak de NVWA checklist.

Hoe is het geregeld bij jouw buurthuis, eetgroep, inloophuis of vereniging?
Hoe kan je zorgen dat bij een foodfestival, feestavond of catering alles hygiënisch verloopt?

Inhoud
In deze workshop gaan we in kaart brengen waar je op moet letten vanaf aankoop van de ingrediënten tot verkoop aan de klant/ gast. Er is ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen en een werkbaar plan te maken voor jouw organisatie.

Trainer
De workshop word gegeven door Gerard Kluter. Gerard is medeoprichter en directeur van Queridon taal & horeca, hij heeft ruim dertig jaar ervaring in de horeca. 

 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Voedselveiligheid in jouw vrijwilligersorganisatie
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.14 plaatsen over.
#26056
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Voedselveiligheid-in-jouw-vrijwilligersorganisatie/26056 om je aan te melden