Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Verdiepende training (4 dagdelen, inclusief 1 op 1 coaching): Succesvolle fondsaanvraag schrijven

Workshop · 30 okt 2019 13:00 – 31 okt 2019 03:00
Dagdeel 1 en 2: K.F. Hein Fonds - Maliesingel 28 | Dagdeel 3 en 4: VC Utrecht - Bemuurde Weerd OZ 3 Utrecht ----
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26072
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Verdiepende-training-4-dagdelen-inclusief-1-op-1-coaching-Succesvolle-fondsaanvraag-schrijven/26072 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Vrijwilligers, medewerkers en bestuursleden van (kleinere) maatschappelijke organisaties met een rechtsvorm (stichting of vereniging) uit de provincie Utrecht, die betrokken zijn bij het schrijven van fondsaanvragen. Er is geen voorkennis vereist.

Inhoud
Wil je echt de diepte in met je fondsaanvraag? Doe dan mee aan deze training die we samen met het K.F. Hein Fonds aanbieden tegen een zeer sterk gereduceerd tarief. In vier dagdelen doorloop je alle zeven stappen rondom een fondsaanvraag voor jouw eigen project. Daarbij krijg je ook één op één coaching door Senna Bouteba bij het schrijven van je daadwerkelijke aanvraag.

Tussen de vier dagdelen zitten telkens twee weken zodat je verschillende opdrachten kunt maken om zo uiteindelijk tot een complete fondsaanvraag voor jouw project te komen. Dit aanbod wordt mogelijk gemaakt door het K.F. Hein Fonds. 

Trainer
De training wordt in samenwerking met het K.F. Hein Fonds aangeboden. Senna Bouteba, eigenaar van Blooming Projects, verzorgt de training. Zij heeft jarenlang als adviseur en beoordelaar bij verschillende fondsen gewerkt. Vanuit haar eigen bedrijf helpt zij initiatiefnemers met het schrijven van pakkende project- en subsidieaanvragen. 

Locatie
Dagdeel 1 en 2 (30 oktober en 13 november) bij K.F. Hein Fonds - Maliesingel 28, Utrecht
Dagdeel 3 en 4 (27 november en 11 december) bij VC Utrecht - Bemuurde Weerd OZ 3, Utrecht

Aantal deelnemers 
Minimaal 3 en maximaal 6 deelnemende organisaties, waarbij er van elke organisatie maximaal 2 deelnemers kunnen deelnemen (in totaal kunnen er dus max.12 deelnemers aanwezig zijn).

Kosten 
Het K.F. Hein Fonds biedt deze training aan tegen het zeer gereduceerde tarief van €100 per persoon. Als je met twee personen van dezelfde organisatie deelneemt, bedraagt deelname in totaal €150. 

Na aanmelding voor de verdiepende training ontvang je een bevestiging inclusief een instructie voor de betaling. De betaling moet vóór aanvang van de eerste training ontvangen zijn.   

Aanmelden voor deze training kan tot uiterlijk 23 oktober. 

Noot: Voor deelname aan deze verdiepende training is het niet noodzakelijk om ook de training 'Een succesvolle fondsaanvraag schrijven: hoe doe je dat?' te volgen, en vice versa. Het mág natuurlijk wel! 

Hoe kom ik er?
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26072
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Verdiepende-training-4-dagdelen-inclusief-1-op-1-coaching-Succesvolle-fondsaanvraag-schrijven/26072 om je aan te melden