Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

VSU Congres 2017

Event · 11 sep 2017, 19:00 - 22:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26212
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/VSU-Congres-2017/26212 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

DOELGROEP:
Het event is een aanrader voor sportbestuurders, verenigingsmanagers, commissieleden en vrijwilligers in de sport.  

SPORTIEF VERBINDEN UTRECHT

Netwerken & inspireren
Als verenigingsbestuurder komt er jaarlijks veel op je af. Diverse thema’s passeren de revue, maar wekelijks een bijeenkomst volgen past niet in de agenda. Om die reden organiseert de VSU een bijeenkomst waarin jij als bestuurder jouw ideale programma zelf samenstelt. Wil je geïnspireerd worden op een door jou zelf gekozen onderwerp? Wil jij jouw Utrechtse sportnetwerk vergroten? En wil je meer kennis opdoen van een bepaald onderwerp of juist andere sportbestuurders inspireren door jouw kennis en ervaring? Dan mag je het avondvullende programma ‘Sportief verbinden Utrecht’ echt niet missen!
De avond wordt afgetrapt door voormalig hockeybondscoach Marc Lammers die zijn visie op sport deelt. De thema’s voor de inspiratiesessies zijn gevarieerd en gaan onder meer over vrijwilligersbeleid, rookvrije sport, smartphonefotografie en zelfbeheer sportaccommodaties. Of je kan in een van sessies meepraten over de toekomstplannen van de VSU.
Door een grote diversiteit aan inspiratiesessies, zit er altijd een passend onderwerp bij! Aan het einde van het avondvullende programma ga je enthousiast huiswaarts, heb je nieuwe contacten en vernieuwende inzichten opgedaan.    

 

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > VSU Congres 2017

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)