Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Utrecht bedankt vrijwilligers - tv special

Event · 7 dec 2020, 20:00 - 21:00
Vanuit huis
Dit is een verleden event.
Deel event
#29939
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Utrecht-bedankt-vrijwilligers---tv-special/29939 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Op deze Nationale dag van de Vrijwilliger reiken we de Utrechtse Vrijwilligerstrofee uit, live tijdens deze tv-special op Ustad!

Uitgebreide omschrijving

In Utrecht zijn ruim 150.000 inwoners actief als vrijwilliger. Zij zijn van grote waarde voor de stad. Dit jaar werden er meer dan 100 vrijwilligers en organisaties genomineerd voor de Utrechtse Vrijwilligerstrofee 2020. Vanuit de RTV Utrecht studio maakt presentator Jet Verheijen samen met wethouder Maarten van Ooijen bekend wie de winnaars zijn van de zestiende editie van de UtrechtseVrijwilligerstrofee 2020. Rob Koops gaat live in de uitzending bij de winnaars langs om de prijzen uit te rijken.

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden event.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)