Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Uitreiking WijMakenUtrecht-trofee 2015

Event · 9 dec 2015, 16:00 - 18:00
Stadskantoor, Waardsedijk 219, Oudewater, Utrecht 3421 NE, Netherlands
Aanmeldingen gesloten.
Deel event
#26221
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Uitreiking-WijMakenUtrecht-trofee-2015/26221 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Wethouder Margriet Jongerius maakt de winnaars van de WijMakenUtrecht-trofee bekend tijdens deze feestelijke prijsuitreiking in het Stadskantoor Utrecht. 

Er zijn twee categorieën:
•    Lokale organisaties en initiatieven. Behalve de trofee krijgt de winnaar ook nog een bedrag van €2500,-. De 2e prijs is een bedrag van €1500,- en de 3e prijs een bedrag van €1000,- .
•    Individuen. De winnende vrijwilliger(s) ontvangen een bijdrage (max. €500,-) voor (bij)scholing in een onderwerp naar keuze, bijvoorbeeld met betrekking tot hun project.

Aanmelden voor de prijsuitreiking. 

 

Kijk hier voor meer informatie.  

 

 

Hoe kom ik er?

Oudewater > events > VC Utrecht > Uitreiking WijMakenUtrecht-trofee 2015

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
Aanmeldingen gesloten.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)