Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Timemanagement

Workshop · 27 jan 2016, 19:00 - 22:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.16 plaatsen over.
#26014
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Timemanagement/26014 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ken jij het gevoel dat de dag te weinig uren heeft? Dat je niet alles kunt doen wat je wilt doen? Dat je zoveel verschillende rollen moet vervullen en het soms lastig is om een keuze te maken? Dat zelfs je vrijwilligerswerk een "moeten" wordt? Kom dan naar de workshop timemanagement! 

Timemanagement is in feite het verstandig omgaan met de tijd. Het is het bewust invloed uitoefenen op de tijd die je spendeert aan bepaalde activiteiten. In deze workshop kijken we hoe jij dit nu doet en wat je zou kunnen veranderen. Het doel is om je efficiency te vergroten.   

Doelgroep
Vrijwilligers 

Trainer
Monique van Velthoven is werkzaam geweest bij verschillende organisaties en heeft 8 jaar lang een eigen praktijk gehad op het gebied van coaching voor kinderen en jong volwassenen. Zij vindt het belangrijk dat mensen vanuit hun eigen kracht bewust worden van- en inzicht krijgen in hun mogelijkheden. Je kunt leren om zelf de situaties, gewoonten en eigenschappen te beïnvloeden waardoor er een positieve (gedrags)verandering ontstaat. Zij vindt het leuk en van belang om dit aan vrijwilligers mee te geven. 

Sarah Opheij werkt als trainer en stagebegeleider bij WIJ3.0. Inzicht in je eigen kwaliteiten, valkuilen en leerdoelen vindt Sarah belangrijk en ze geniet ervan om mensen hierin te coachen en te begeleiden. "Ieder mens is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar eigen leerproces, maar het is fantastisch om daar naast te staan en mensen te zien groeien." Sarah’s passie is vrijwilligerswerk en zij vindt het leuk om naast haar werk vrijwillig workshops te verzorgen en kennis te delen.    

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Timemanagement
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.16 plaatsen over.
#26014
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Timemanagement/26014 om je aan te melden