Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Taaltafel voor Taalvrijwilligers: lesmateriaal en werkvormen

Event · 7 nov 2019, 19:00 - 21:00
Oudegracht 167, 3511 AL Utrecht, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26210
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Taaltafel-voor-Taalvrijwilligers-lesmateriaal-en-werkvormen/26210 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ben jij (digi)taalvrijwilliger? In deze workshop leer je om je te verdiepen in materialen ter ondersteuning bij spreekvaardigheid van je deelnemers. We beginnen de avond door op een leuke manier kennis te maken met de lesmaterialen van de Collectie van de Centrale Bibliotheek. We kijken naar verschillende leerwensen, taalniveaus en materialen. Welk materiaal kies je bij welke leerwens?

In het tweede gedeelte kijken we naar actieve werkvormen die je kunt inzetten.

Je zou kunnen zeggen dat activerende werkvormen alle werkvormen zijn buiten het invullen van oefeningen in een boek. Hoe stimuleer je spreken? Hoe stimuleer je elke dag 5 minuutjes oefenen? We inspireren je met veel leuke ideeën en mogelijkheden die je direct kunt inzetten in de praktijk!

Voor: Utrechtse taalvrijwilligers
Trainers:  Caroline Bakker, Germaine Trooster en  Mariëlle van Rooij
Locatie: Centrale Bibliotheek Utrecht (Oudegracht)
Aanmelden: bit.ly/workshopsTDM of  030 – 294 75 94
Aantal deelnemers: maximaal 30

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > Taaltafel voor Taalvrijwilligers: lesmateriaal en werkvormen

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)