Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Taalmarkt voor alle (potentiële) taalvrijwilligers in Utrecht

Event · 10 dec 2016, 12:00 - 15:00
Oudegracht 167, 3511 AL Utrecht, Netherlands
Aanmeldingen gesloten.
Deel event
#26416
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Taalmarkt-voor-alle-potentiele-taalvrijwilligers-in-Utrecht/26416 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Hoe word ik taalvrijwilliger? Wat doe je precies als vrijwilliger of waar kun je terecht?

Ontmoet verschillende organisaties, ontdek de mogelijkheden, krijg informatie over werken als taalvrijwilliger en luister naar de verhalen van ervaringsdeskundigen: zowel een taalvrijwilliger als een laaggeletterde komen aan het woord. Daarnaast kun je je inlezen in trainingen en workshops die speciaal worden aangeboden aan de taalvrijwilliger.

Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon binnen lopen bij de bibliotheek. 

Meer informatie?


Naomi Nederlof
06 - 2264 8646

 

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > Taalmarkt voor alle (potentiële) taalvrijwilligers in Utrecht

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
Aanmeldingen gesloten.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)