Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Studentenborrel

Event · 16 aug 2018, 17:00 - 19:00
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26481
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Studentenborrel/26481 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligersborrel speciaal voor studenten!
Ben je vrijwilliger en student? Of ben je student en wil je meer weten over vrijwilligerswerk? Of ben je gewoon vrijwilliger, en geen student?

Kom dan naar de vrijwilligersborrel op 16 augustus, tijdens de UIT! Ontmoet mede-vrijwilligers en mede-studenten met een drankje, een sapje of een borrelnootje. 

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > Studentenborrel

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)