Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Storytelling: zoek de kern van je verhaal

Workshop · 8 feb 2016, 19:00 - 22:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26022
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Storytelling-zoek-de-kern-van-je-verhaal/26022 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

In deze workshop richten we ons op het vertellen van je verhaal als onderneming of stichting. Je leert wat storytelling is en hoe je dit kunt toepassen.

Inhoud
De wereld verbeteren, dat is misschien wel de beste reden om iets op te bouwen. Stichtingen en sociale ondernemingen met deze doelstelling zetten hun ‘product’ in om bewustzijn te creëren, of iets teweeg te brengen. Dit doel bereik je alleen als het verhaal achter het ‘product’ goed overkomt. Hoe je dát doet, leer je in deze workshop!   

Doelgroep
Vrijwilligers

Trainer
Margreet Rijlaarsdam deed onderzoek naar storytelling binnen social ondernemerschap, binnen NEST, een project van SOON. Zij ondervond dat de consument sneller geneigd is om het product te kopen bij een goed verhaal.  

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Storytelling: zoek de kern van je verhaal
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26022
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Storytelling-zoek-de-kern-van-je-verhaal/26022 om je aan te melden