Skip Navigation
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Stedelijk coördinatorenoverleg

Event · 18 mei, 15:15 - 16:30
Vanuit huis
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 11 days.
#39869
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Stedelijk-coordinatorenoverleg/39869 om je aan te melden
SamenvattingOnline kwartaalbijeenkomst voor Utrechtse vrijwilligerscoördinatoren om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en met elkaar te sparren over vraagstukken.
Uitgebreide omschrijving


Doelgroep

Vrijwilligerscoördinatoren van Utrechtse verenigingen, stichtingen en initiatieven.


Inhoud

Sinds 2020 organiseren we vanuit VC Utrecht elk kwartaal een stedelijk coördinatorenoverleg. Enerzijds om informatie en ontwikkelingen vanuit onze kant met vrijwilligerscoördinatoren te delen en anderzijds ook om coördinatoren met elkaar in contact te brengen en thema's met elkaar te bespreken.


De agenda ziet er voor deze bijeenkomst als volgt uit:

  • BSN en kopie ID-bewijs
  • WBTR
  • Beïnvloeding lokale politiek m.b.t. vrijwillige inzet o.a. i.v.m. gemeenteraadsverkiezingen in 2022
  • De door jullie ingebrachte punten
  • Lezing eenzaamheid 26 mei + workshops


Als je je aanmeldt, ontvang je een aantal dagen voor aanvang van ons de definitieve agenda en een uitnodiging via ZOOM, waarmee je op de middag zelf kunt inloggen.


Hosts

Vanuit VC Utrecht zijn adviseurs Moyra Haaxma en Noortje van Tienen-van der Meer aanwezig om de bijeenkomst te begeleiden.

Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
Ben je erbij? Aanmeldingen sluiten in 11 days.
#39869
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Stedelijk-coordinatorenoverleg/39869 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)