Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Schrijf een pakkende vacaturetekst!

Workshop · 10 jan 2017, 19:00 - 22:00
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.10 plaatsen over.
#26110
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Schrijf-een-pakkende-vacaturetekst/26110 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Iedereen die zich bezig houdt met het werven van vrijwilligers

Inhoud
Boeiende klussen zijn er tenslotte genoeg. Het zou niet zo moeilijk moeten zijn om geschikte vrijwilligers te vinden. Maar dan moet je ze nog wel naar jóuw organisatie weten te krijgen!

Dat kan met een pakkende vacaturetekst die precies de mensen aanspreekt die je zoekt: een korte, aansprekende tekst waarmee je de mensen in beweging zet die passen bij de klus die je aanbiedt.

In deze workshop bekijken we hoe je zo’n tekst schrijft. Wat spreekt mensen aan en wat schrikt ze juist af, wat maakt de vrijwilliger die je zoekt enthousiast? Een avond met veel oefeningen en praktische tips.

Trainer
Jasper Kars is freelance journalist, documentaire-maker, interviewer, editor en (eind)redacteur bij hét online magazine over sociaal ondernemen.

Hoe kom ik er?
Utrecht > Aanmeldingen voor workshops > VC Utrecht > Schrijf een pakkende vacaturetekst!
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.10 plaatsen over.
#26110
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Schrijf-een-pakkende-vacaturetekst/26110 om je aan te melden