Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Pitch wie je bent!

Workshop · 16 feb 2016, 19:30 - 22:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26018
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Pitch-wie-je-bent/26018 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Een elevatorpitch is een presentatiewijze van een idee voor een product, service of project. De naam geeft de tijdsduur weer waarin een lift van de onderste naar de bovenste verdieping gaat; in ongeveer 30 seconden tot 2 minuten vertel je je verhaal.

Een perfect passende en authentieke elevator pitch blijft bij de ontvanger ‘hangen’. Dit kan je inzetten als je op zoek bent naar samenwerkingsmogelijkheden, financieringen, sponsors of crowdfunding. In deze workshop leer je er alles over en ga je er actief mee aan de slag.

Doelgroep
​Vrijwilligers die te maken hebben met het ‘pitchen’ van hun organisatie. Voorkennis is niet nodig. 

Inhoud
Je krijgt korte theorie over de elevator pitch. Daarna ga je zelf werken aan een passende pitch met behulp van beelddenken. Resultaat: een authentieke elevator pitch die gemakkelijk uitdraagt! 

Trainers
Claudia Meijers is kennisdeler, docent, communicatieprofessional en innovator en eigenaar van ClaudiaCommuniceert. Zij schrijft artikelen en blogs voor diverse media.  

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Pitch wie je bent!
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26018
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Pitch-wie-je-bent/26018 om je aan te melden