Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Persbericht met impact!

Workshop · 17 sep 2018, 19:30 - 21:30
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26181
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Persbericht-met-impact/26181 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Inhoud
Iedere vereniging of stichting zou de aandacht moeten krijgen die zij verdient. Hoe zorg je ervoor dat jouw vereniging of stichting zichtbaar wordt voor de mensen die je wilt bereiken? Hoe vergroot je de kans dat jouw persbericht gelezen wordt?

In deze twee uur durende workshop leer je de praktische do’s en dont’s van een persbericht en hoe je de pers het beste kunt benaderen. Ook staan we stil bij of een persbericht wel het juiste middel is voor de mensen die je wilt bereiken. Als je wilt, kun je vooraf (uiterlijk 3 september) een persbericht insturen, dat Isabel zal voorzien van tips en tops.

Na deze workshop ken je de juiste opbouw en inhoud van een persbericht, zodat de kans groter wordt dat dit geplaatst én gelezen wordt.

Trainer
Isabel Kleijne is communicatiespecialist bij de Rabobank en heeft veel ervaring met pers en woordvoering en grote zichtbaarheidscampagnes. Deze ervaring deelt zij graag met vrijwilligers, zodat ieders investering ook daadwerkelijk impact heeft.

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Persbericht met impact!
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26181
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Persbericht-met-impact/26181 om je aan te melden