Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Organiseer je leven!

Workshop · 6 feb 2020, 19:30 - 22:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26100
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Organiseer-je-leven/26100 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Vrijwilligers die het gevoel hebben 'te druk' te zijn en niet toekomen aan de zaken die ze eigenlijk moeten doen. Er is geen voorkennis vereist.

Inhoud 
Het combineren van je vrijwilligerswerk met alle andere dingen in je leven kan een uitdaging zijn.  

  • Ben je het overzicht kwijt en weet je niet waar je moet beginnen?
  • Heb je het gevoel dat je altijd een gebrek aan tijd hebt? En dat je binnen je vrijwilligerswerk niet toekomt aan de dingen die je belangrijk vindt of eigenlijk moet doen?
  • Word je geleefd door de waan van de dag?

In deze workshop ga je op basis van een heldere uitleg over onder andere het stellen van prioriteiten aan de slag, zodat je inzicht krijgt in waar voor jou het knelpunt zit. Ook krijg je tips over hoe je daarmee om kunt gaan en hoe je zaken gedaan krijgt. Tijdens de workshop maak je hierin dus al stappen door middel van oefeningen, zodat je geïnspireerd wordt om er verder mee aan de slag te gaan.

Trainer
Nina de Leeuw is Professional Organizer. Zij helpt professionals die bijvoorbeeld een hoge werkdruk ervaren of een ineffectieve werkwijze hebben, weer grip te krijgen op hun werkzaamheden en tijd. Haar drijfveer: anderen inspireren en op weg helpen, zodat ze zelf weer verder kunnen. Ze heeft meer dan 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven (HR): adviseren, organiseren en begeleiden van processen. Sinds 2016 is ze eigenaar van NINA Professional Organizer (www.ninapo.nl).

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Organiseer je leven!
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26100
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Organiseer-je-leven/26100 om je aan te melden