Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Online sessie subsidie 'versneld vernieuwen' i.s.m. Gemeente Utrecht

Event · 3 mrt 2021, 09:30 - 11:00
Vanuit huis
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#37131
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Online-sessie-subsidie-versneld-vernieuwen-ism-Gemeente-Utrecht/37131 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Online sessie i.s.m. de Gemeente Utrecht. Doel is organisaties informeren over de subsidie 'versneld vernieuwen' en de effecten van corona te inventariseren.

Uitgebreide omschrijving

De coronacrisis heeft een grote impact op veel vrijwilligersorganisaties en kwetsbare groepen. Met de subsidie ‘versneld vernieuwen’ wil de Gemeente Utrecht activiteiten stimuleren die de negatieve sociale effecten van corona (zoals eenzaamheid) tegengaan en die een beroep op specialistische zorg verminderen. De subsidie is bedoeld voor organisaties die zich samen inzetten voor inwoners in een kwetsbare situatie.


In samenwerking met Femke Scholten van de Gemeente Utrecht organiseert VC Utrecht een online sessie om organisaties te informeren over de subsidie en om samenwerkingen te verkennen. Welke impact heeft corona op jouw organisatie op korte en lange termijn en welke effecten zie je op kwetsbare groepen? Ga met ons in gesprek!

U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.

Powered by Deed‌mob Tools ·