Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Omgaan met conflicten

Workshop · Flexibel
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26035
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Omgaan-met-conflicten/26035 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Vrijwilligerscoördinatoren.

Voorkennis niet nodig wel is het belangrijk dat de deelnemers vanuit de praktijk conflicten hebben meegemaakt zowel in positieve als negatieve zin.

Inhoud
Als vrijwilligerscoördinator werk je samen met anderen aan een doel en kom je gegarandeerd af en toe in een conflict terecht. In conflictsituaties gaat het niet alleen wat de een doet, maar hoe de ander daarop reageert.  Een goed conflict kan duidelijkheid geven, maar soms ontaardt een conflict in ruzie.
Hoe beïnvloedt jij als leidinggevende positief een conflict?

De deelnemers hebben na het volgen van de training kennis en ervaring opgedaan over de verschillende manieren hoe je om te gaan met een conflict.  Ook weten ze welke conflicten er zijn (o.a. op welke niveau) en welke aanpakken er mogelijk zijn.

Trainer
Marjoleine Koster is sinds kort professional trainer. 
Door haar arbeidsverleden in de welzijnssector heeft zij, zowel als trainer, begeleider, manager,  vrijwilligerscoördinator en vrijwilliger, ruim 25 jaar ervaring opgedaan in het werken met vrijwilligers.

 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Omgaan met conflicten
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26035
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Omgaan-met-conflicten/26035 om je aan te melden