Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

ONLINE // Vrijwilligerswerk, iets voor jou?

Event · 26 okt 2020, 11:00
Vanuit huis
Deze event is verlopen
Deel event
#28590
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/ONLINE--Vrijwilligerswerk-iets-voor-jou/28590 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Via deze ONLINE oriëntatiebijeenkomst krijg je informatie over de mogelijkheden waarop je je vrijwillig kunt inzetten.

Uitgebreide omschrijving

Tijdens deze ONLINE bijeenkomst is er aandacht voor je vragen, voor het vinden van passend vrijwilligerswerk en krijg je handige tips, over bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek, de vrijwilligersvergoeding en -verzekering.


Ook staan we stil bij de vele voordelen van vrijwilligerswerk: sociale contacten, (werk)ervaring, uitproberen welk type werk bij je past, structuur in je dag en nog meer.


In de WW? En wil je je tijd zinvol besteden en je baankansen vergroten? Meld je dan ook aan voor deze bijeenkomst!

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
Deze event is verlopen
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)