Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Nieuwjaarstoost Leidsche Rijn Vleuten-De Meern

Event · 10 jan 2020, 17:00 - 19:00
Buurtcentrum De Schakel, Torenplein, Vleuten, Utrecht 3451 AA, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26393
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Nieuwjaarstoost-Leidsche-Rijn-Vleuten-De-Meern/26393 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

De Nieuwjaarstoost LRVDM is er voor alle wijkbewoners die nieuwsgierig zijn naar wat er te beleven is in deze wijken of willen meedenken en meehelpen met andere actieve bewoners. We vieren samen dat Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern bruisende wijken zijn. Kom gezellig meepraten, meeluisteren en het nieuwe jaar mee vieren. Kinderen zijn ook welkom.

En er is tijdens de toost gelegenheid om je eigen initiatief te pitchen op de PITCHwand. Je kunt bij deze wand in ook gesprek gaan met andere initiatiefnemers.

Je kunt je pitch aanmelden bij Dineke Oudijk: [email protected] Je ontvangt dan het PITCH-format als in te vullen Word-document. Het ingevulde document mail je naar Dineke, uiterlijk op 1 december 2019.

Initiatiefnemers van de toost: actieve bewoners uit Leidsche Rijn Vleuten-De Meern, JOU Jongerenwerk Utrecht, DOCK Utrecht, Wijkbureaus gemeente Utrecht en VC Utrecht.

Hoe kom ik er?

Vleuten > events > VC Utrecht > Nieuwjaarstoost Leidsche Rijn Vleuten-De Meern

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)