Skip Navigation
Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel
Netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet

Netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet

Evenement · 21 nov 2023, 15:00 - 17:00
Flexibele locatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
VC Utrecht
#70434
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Netwerkbijeenkomst-vrijwillige-inzet/70434 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Elk kwartaal organiseren wij een netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet (voorheen coördinatorenoverleg) Dit staat in het teken van informatie met elkaar delen.

Uitgebreide omschrijving

Voor wie?

Voor allen (organisaties en initiatieven) die werken met vrijwillige inzet in Utrecht.


Ben jij een gepassioneerde vrijwilligerscoördinator in Utrecht, altijd op zoek naar nieuwe inzichten en antwoorden op jouw vragen? Dan is de netwerkbijeenkomst vrijwillige inzet iets voor jou!


Wat?

De Vrijwilligerscentrale Utrecht is voortdurend in de weer om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vrijwillige inzet te volgen in het netwerk, in Utrecht en landelijk. Maar laten we eerlijk zijn, jij als vrijwilligerscoördinator bent ook een schat aan kennis en hebt wellicht brandende vragen. Daarom willen we jou uitnodigen om samen met andere vrijwilligerscoördinatoren in Utrecht in contact te komen. Dit is jouw kans om ervaringen te delen, vragen te stellen (zowel aan ons als aan je collega's) en samen te groeien.


Datum en tijd?

Op dinsdag 21 november, van 15:00 tot 17:00 (met een ontspannen inloop vanaf 14:45), organiseren we onze volgende netwerkbijeenkomst. Maar dat is nog niet alles! Na afloop is er een gezellige borrel om de gesprekken voort te zetten en nieuwe connecties te maken.


Waar?

De locatie wordt binnenkort bekendgemaakt, dus houd die datum vrij in je agenda.


Inbreng?

Jouw inbreng is van onschatbare waarde!

We willen jouw stem horen. Laat ons weten welk(e) onderwerp(en) jou het meest boeien en waarover je graag wilt praten, of het nu gaat om uitdagingen, inspiratie of nieuwe strategieën. Als je je aanmeldt, sturen we je enkele dagen voor het evenement de definitieve agenda. Maar wees gerust, als je voor die tijd dringende vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.


Namens het team van VC Utrecht, groeten Mirjam, Robin en Rosalie. We kijken er naar uit om je te verwelkomen op deze netwerkbijeenkomst.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.