Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Nationale Werkbezoekdag 20 november 2019

Event · 20 nov 2019, 10:00 - 11:00
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26279
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Nationale-Werkbezoekdag-20-november-2019/26279 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilligerswerk kan een leuke en zinvolle manier zijn om invulling te geven aan je dag, met name 'tussen-2-banen' in. Een vrijwilligersfunctie helpt je ontdekken waar nieuwe talenten zitten. Natuurlijk kan je ook bekende talenten inzetten. Alles is goed voor je CV!

Bij de Vrijwilligerscentrale Utrecht ben je welkom om 10.00 uur. Mieke Bijl staat met bezoekers stil bij de vraag hoe vrijwilligerswerk en de Vrijwilligerscentrale Utrecht kunnen bijdragen aan het vinden van een betaalde baan.
Laat je ook inspireren door verhalen van vrijwilligers! 

Op de Nationale Werkbezoekdag openen honderden bedrijven en organisaties in Nederland hun deuren en geven je een kijkje in de keuken. De Nationale Werkbezoekdag vindt dit jaar plaats op 20 november.

De netwerk- (en vrijwilligers-)organisatie voor werkzoekenden De Broekriem is de initiator van de Nationale Werkbezoekdag. Stichting DeBroekriem is een vrijwilligersorganisatie, destijds opgestart door drie werkloze twintigers.

Aanmelden via https://werkbezoekdag.nl/events/vrijwilligerscentrale-utrecht/?occurrence=2019-11-20

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > Nationale Werkbezoekdag 20 november 2019

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)