Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

NOV-congres 2018

Event · 24 nov 2018, 10:30 - 20:30
Stadsplateau, 3521 AZ Utrecht, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26549
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/NOV-congres-2018/26549 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

'Kennis van de een, oplossing voor de ander': het NOV-congres 2018 komt naar Utrecht!

Kom inspiratie opdoen en draag bij aan sterk vrijwilligerswerk. Het NOV-congres op zaterdag 24 november is er voor alle betaalde en vrijwillige krachten bij vrijwilligersorganisaties. Vrijwilligers komen gratis!

Een grote en gevarieerde groep mensen deelt hun ervaring en kennis, leerpunten en successen tijdens workshops en lezingen over onder meer vrijwilligersbeleid, doelgroepen, samenwerken en wetten en regels. Daarna stapt iedereen op de fiets of in de bus om op bezoek te gaan bij bijzondere initiatieven in Utrecht!

De NOV organiseert deze leerzame en enerverende dag, inclusief lunch, diner én borrel, samen met VC Utrecht en de gemeente.

Kijk hier voor meer info:
https://netwerken.nov.nl/nov-congres+2018

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > NOV-congres 2018

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)