Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

NLdoet: dag 1 van de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Event · 10 mrt 2017, 00:00 - 00:00
Heel, Ηρακλείτου 11, Athina, Attica, Greece
Aanmeldingen gesloten.
Deel event
#26425
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/NLdoet-dag-1-van-de-grootste-vrijwilligersactie-van-Nederland/26425 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Doe ook mee aan de grootste vrijwilligersactie van Nederland! Als klusser óf als klusaanbieder, alleen of met een groep collega's of vrienden. 

Vind jouw klus

Hoe kom ik er?

Athina > events > VC Utrecht > NLdoet: dag 1 van de grootste vrijwilligersactie van Nederland

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
Aanmeldingen gesloten.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)