Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Maak een goede match!

Workshop · 14 sep 2016, 19:00 - 22:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26015
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Maak-een-goede-match/26015 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Vrijwilligerscoördinatoren 

Inhoud
Je wilt de kandidaten op de meest geschikte vrijwilligersfuncties plaatsen. Hoe beoordeel je een CV en motivatiebrief? En waar let je op tijdens een kennismakingsgesprek? Hoe zorg je ervoor dat je een goede match maakt tussen de kandidaat en de vrijwilligersfunctie? In deze workshop zullen we je - aan de hand van praktijkvoorbeelden en ervaringen - meenemen in het selectieproces. 

Trainers
Daphne van der Sprong en Elise de Groot zijn recruiters bij de Nederlandse Spoorwegen. Zij hebben ervaring op het gebied van het voeren van sollicitatiegesprekken met kandidaten voor uiteenlopende functies. 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Maak een goede match!
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26015
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Maak-een-goede-match/26015 om je aan te melden