Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Leergierig? Word workshop-host!

Vacature · 1–5 uur/week
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Receptie
Deze vacature is verlopen
#24711
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Leergierig-Word-workshop-host/24711 om je aan te melden
SamenvattingWe zoeken een gastheer/-vrouw die de vrijwillige trainers wil ondersteunen bij onze workshops. Je kunt zelf ook deelnemen aan de workshops.
Uitgebreide omschrijving

Omdat wij het belangrijk vinden dat Utrechste vrijwilligers hun werk zo goed mogelijk kunnen doen, organiseren wij workshops. Die worden 'gedoneerd' door trainers, studenten en professionals, en Utrechtse vrijwilligers kunnen hier gratis aan deelnemen. Op jaarbasis organiseren we zo'n 40 à 50 workshops.

We hebben een kleine poule van workshop-hosts en willen deze graag iets uitbreiden. We zoeken iemand die deze vrijwillige trainers willen helpen bij het in goede banen leiden van hun workshop. Als workshop-host ontvang je de trainer en de deelnemers, zorg je voor de koffie en thee, geef je aan het begin van de workshop kort wat informatie over VC Utrecht, bedank je na afloop de trainers, laat je de trainingsruimte weer opgeruimd achter en na afloop sluit je het pand af. Je bent tijdens een workshop dus echt het visitekaartje van en aanspreekpunt namens VC Utrecht. Als je het leuk vindt, mag je zelf ook deelnemen aan de workshops. Natuurlijk kun je ook een boek of je laptop meenemen om tijdens de workshop iets voor jezelf te doen. Net wat jij prettig vindt.

De planning is flexibel. De workshops vinden door de weeks en in de meeste gevallen in de avond plaatst. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid proberen we je 1 tot 2x per maand in te zetten. Dit gaat uiteraard in overleg. Per workshop ben je meestal tussen de 3 à 4 uur aanwezig.

Wij bieden:

- Veel kennis en ervaring door de vele workshops die je volgt!
- Een kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van Utrechtse vrijwilligers
- Een flexibele, zelfstandige klus
- Vrijwilligersvergoeding

Interessant of wil je meer informatie? Reageer dan snel!

Je vindt de gegevens van contactpersoon Noortje van der Meer onder de roze reactieknop.

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > VC Utrecht > Leergierig? Word workshop-host!
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Deze vacature is verlopen
#24711
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Leergierig-Word-workshop-host/24711 om je aan te melden