Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Jubileum matchpunt Vleuten - de Meern

Event · 31 jan 2018, 14:00 - 16:00
Burchtpoort 16, 3452 ME Vleuten, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26246
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Jubileum-matchpunt-Vleuten---de-Meern/26246 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Het matchpunt Vleuten - de Meern bestaat 1 jaar! 

Dat vieren we op woensdag 31 januari van 14.00-16.00. Ontmoet de nieuwe vrijwilligers Yasamin en Anita en vind direct jouw vrijwilligerswerk. 

Daarnaast is er van 14.15-14.45 een mini-workshopje over het werven van vrijwilligers. Voor (buurt)initiatieven en organisaties die graag wat inspiratie op willen doen.

Je bent van harte welkom om binnen te komen tussen 14.00-16.00. De taart, thee en koffie staan klaar!

Hoe kom ik er?

Vleuten > events > VC Utrecht > Jubileum matchpunt Vleuten - de Meern

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)