Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Hoe ziet een goede digitale nieuwsbrief eruit?

Workshop · 7 dec 2015, 19:00 - 21:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.10 plaatsen over.
#25997
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Hoe-ziet-een-goede-digitale-nieuwsbrief-eruit/25997 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Ben jij verantwoordelijk voor het versturen van de digitale nieuwsbrief van je organisatie, maar weet je niet goed hoe dat moet? Of wordt je nieuwsbrief nauwelijks gelezen?  

In de workshop leer je hoe je een goede nieuwsbrief maakt en aan welke voorwaarden deze moet voldoen om gelezen te worden. Je krijgt tips en trucs waardoor jouw nieuwsbrief (nog) beter wordt en je lezers boeit. 

Marco van den Doel van ‘De Communicatiefabriek’ helpt zelfstandige ondernemers, MKB en non-profit organisaties met het vergroten van hun zichtbaarheid door o.a. sociale media, websites, blogs, webredactie, etc.  

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Hoe ziet een goede digitale nieuwsbrief eruit?
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.10 plaatsen over.
#25997
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Hoe-ziet-een-goede-digitale-nieuwsbrief-eruit/25997 om je aan te melden