Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Hoe zet je een goede workshop in elkaar? Kom en ontdek!

Workshop · 30 aug 2016, 19:30 - 22:00
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#25903
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Hoe-zet-je-een-goede-workshop-in-elkaar-Kom-en-ontdek/25903 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Leergierige vrijwilligers die binnenkort een workshop gaan geven of die hun skills willen verdiepen.

Inhoud
Wil jij weten hoe je een workshop met focus ontwikkelt? Of hoe jij met jouw workshop meer impact maakt? Dan moet je jouw workshop afstemmen op jouw klant/vrijwilliger.  Handig voor als je in jouw (vrijwilligers)werk regelmatig aan kennisoverdracht doet of dit meer wilt afstemmen.

We gaan aan de slag met een logische opbouw van jouw workshop. Wanneer is een workshop goed? Wat is ervoor nodig om alle deelnemers betrokken te laten zijn? We steken dieper in op de key elementen van een workshop, de basisbehoeften van deelnemers en het proces van leren.
Daarnaast behandelen we jouw rollen als trainer, want dat zijn er namelijk meer dan 1.
Uiteindelijk ga jij de deur uit met een plan van aanpak voor je eigen workshop.

Trainer
Petra van Es is een enthousiaste trainer & coach met alle aandacht voor de ander. Zij daagt de ander uit om te schitteren op de plek waar hij/zij is. Petra houdt ervan om zelf (letterlijk) in beweging te zijn en de ander in beweging te zetten. 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Hoe zet je een goede workshop in elkaar? Kom en ontdek!
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#25903
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Hoe-zet-je-een-goede-workshop-in-elkaar-Kom-en-ontdek/25903 om je aan te melden