Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Het fundament van samenwerken tussen vrijwilligers

Workshop · 23 sep 2020, 19:30 - 21:30
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26954
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Het-fundament-van-samenwerken-tussen-vrijwilligers/26954 om je aan te melden
SamenvattingWat is het fundament van een goede samenwerking en welke technieken kunnen hiervoor ingezet worden?
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep

Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden die meer inzicht willen krijgen in hun onderlinge samenwerking met collega’s en hun eigen rol binnen deze samenwerking. Er is geen voorkennis nodig.


Inhoud

Als stichting of vereniging ben je meestal afhankelijk van de inzet van vrijwilligers. Om tot goede resultaten te komen, is het wenselijk dat de samenwerking tussen de vrijwilligers optimaal verloopt. Hoe zorg je ervoor dat jij en je collega’s dusdanig samenwerken dat resultaten bijna vanzelfsprekend behaald worden?


In deze workshop wordt het fundament van een goede samenwerking behandeld. Welke uitgangspunten zijn hiervoor nodig en welke technieken kunnen hiervoor ingezet worden? Zo komen we samen van een huidige situatie naar een gewenste situatie.


Na deze workshop heb je geleerd wat er nodig is voor een goede samenwerking en welke bijdrage je zelf kunt leveren om tot betere resultaten te komen.


Trainers

Hans Neijenhuis en Roman Talman zijn sinds een aantal jaren eigenaren & coaches bij The Coachstation. Ze hebben elkaar leren kennen bij een grotere financiële instelling, waar ze beiden in verschillende managementrollen samengewerkt hebben met gevarieerde teams en stakeholders. De coaches worden veelal ingehuurd door spelers in de financiële sector. Ook verrichten zij opdrachten via Interim2day. In hun werkwijze staat een pragmatische, heldere aanpak centraal. Deelnemers kunnen van hen verwachten dat ze gedreven, deskundig, klantgericht, doortastend en betrouwbaar zijn en beiden beschikken ook over een gezonde dosis humor.

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Het fundament van samenwerken tussen vrijwilligers
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
·
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#26954
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Het-fundament-van-samenwerken-tussen-vrijwilligers/26954 om je aan te melden