Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Gastheer-Gastvrouw

Workshop · 3 nov 2016, 18:30 - 21:45
EKKO, Bemuurde Weerd Westzijde 3, Utrecht, Utrecht 3514 AN, Netherlands
Dit is een verleden workshop.15 plaatsen over.
#26084
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Gastheer-Gastvrouw/26084 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Gastvrij zijn maakt het samenwerken makkelijker en leuker en werkt tegelijkertijd door in het contact met de bezoeker. In onze workshop leer je jouw unieke vorm van gastvrijheid kennen én kunnen toepassen, zodat je als organisatie nog gastvrijer kan zijn en daar de vruchten van plukt. 

 

Deze workshop wordt aangebode in het kader van Buurthelden. 

Utrecht heeft veel buurthuizen en speeltuinen, waar jong en oud gebruik van maakt! Om te spelen, leren of gewoon voor de gezelligheid. Veel van deze locaties draaien op enthousiaste buurtbewoners en vrijwilligers: zij zorgen ervoor dat een buurthuis open is, dat er koffie en thee is bij de bar en dat kinderen kunnen scheppen in de zandbak. Maar zij zijn ook degenen die eerste hulp verlenen bij kleine ongelukken! Een ware duizendpoot én buurtheld dus.

Veel van deze locaties zijn nog op zoek naar Buurthelden om hun team te komen versterken. 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Gastheer-Gastvrouw
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.15 plaatsen over.
#26084
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Gastheer-Gastvrouw/26084 om je aan te melden