Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

GEANNULEERD//ONLINE workshop // Vitaliteit en veerkracht in deze tijd

Workshop · 28 mei 2020, 19:30 - 21:30
PC World, 1-2 Brunel Retail Park, Reading, England RG2 0HS, United Kingdom
Dit is een verleden workshop.8 plaatsen over.
#26004
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/GEANNULEERDONLINE-workshop--Vitaliteit-en-veerkracht-in-deze-tijd/26004 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Vrijwilligers, coördinatoren en bestuursleden.

Inhoud
De bijzondere omstandigheden van nu vragen hele andere dingen van ons dan we gewend zijn. Onze dagindeling ziet er totaal anders uit. Is het hectisch schakelen tussen thuiswerk en kinderen, of juist ineens veel meer tijd met jezelf omdat het vrijwilligerswerk is vervallen… We maken allemaal verschillende dingen mee, maar iedereen zit ineens in andere omstandigheden dan eerst. 

Hoe ga je om met deze verandering? Welke patronen spelen bij jou? En hoe zorg je ondanks alles toch goed voor jezelf? Hoe houd je zicht op wat jij belangrijk vindt? En als je dat weet, hoe geef je dat dan vorm in je leven? 

In deze korte, interactieve online workshop sta je stil bij jouw antwoorden op deze vragen. Het levert je een aantal handvatten op om veerkrachtig te blijven in deze woelige tijden. 

Trainer
Jonnet Galle verzorgt deze online workshop. Zij werkt vanuit het netwerk Wakkere Zaken als zelfstandig trainer en teamcoach in zeer uiteenlopende organisaties. Voor meer informatie: https://wakkerezaken.nl/jonnet-galle/

Ter achtergrond
Deze 2 uur durende workshop vindt online plaats met een groep van minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Je gaat zelf actief aan de slag en met elkaar in gesprek. Om deel te kunnen nemen, heb je een laptop of PC met microfoon en (geïntegreerde) camera nodig. Op voorhand ontvang je een link waarmee je terecht komt op de online (Zoom-) omgeving.

Hoe kom ik er?
Reading > workshops > VC Utrecht > GEANNULEERD//ONLINE workshop // Vitaliteit en veerkracht in deze tijd
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.8 plaatsen over.
#26004
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/GEANNULEERDONLINE-workshop--Vitaliteit-en-veerkracht-in-deze-tijd/26004 om je aan te melden