Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

GEANNULEERD // Vrijwillige inzet goed geregeld!

Workshop · 23 apr 2020, 19:30 - 21:30
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26126
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/GEANNULEERD--Vrijwillige-inzet-goed-geregeld/26126 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Vrijwilligerscoördinatoren

Inleiding
Vrijwilligers zijn belangrijk! Hoe zorg je ervoor dat zij hun tijd willen (blijven) steken in je organisatie? Het goed regelen van zaken voor vrijwilligers is dé basisvoorwaarde voor het laten slagen van de inzet van vrijwilligers. De ‘Zelfevaluatie’ geeft inzicht in alles wat je nodig hebt voor goed vrijwilligersbeleid en -management. Het is geschikt voor álle organisaties die met vrijwilligers werken.

Inhoud
Je maakt kennis met de vernieuwde ‘Zelfevaluatie Vrijwillige Inzet Goed Geregeld’ van Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV), belangenbehartiger van vrijwilligerswerk.
Deze zelfevaluatie is een handige checklist waarmee organisaties en vrijwilligers samen in kaart kunnen brengen wat er goed gaat en wat er beter kan. 
 
Na de workshop weet je: 
Wat de basis is van goed vrijwilligersbeleid. 
Welk effect goed vrijwilligersbeleid heeft op je vrijwilligers. 
Hoe je kunt werken met de vernieuwde ‘Zelfevaluatie Vrijwillige Inzet Goed Geregeld’. 

Trainer
Mieke Bijl is adviseur vrijwillige inzet en scholing bij de VC Utrecht en is gecertificeerd adviseur 'Goed Geregeld' van Vereniging NOV.

 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > GEANNULEERD // Vrijwillige inzet goed geregeld!
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26126
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/GEANNULEERD--Vrijwillige-inzet-goed-geregeld/26126 om je aan te melden