Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

GEANNULEERD // Feedback met effect

Workshop · 23 mrt 2020, 19:00 - 21:30
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26179
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/GEANNULEERD--Feedback-met-effect/26179 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

*Deze workshop gaat vanwege de landelijke richtlijnen m.b.t. het Corona-virus helaas niet door*

Doelgroep

Vrijwilligers die zich willen ontwikkelen door het ontvangen en geven van feedback.  

Inhoud
Soms wil je ergens iets van zeggen, maar weet je niet hoe. Een andere keer merk je dat jouw goed bedoelde feedback, compleet anders wordt ontvangen. En soms ontvang je feedback, waarvan je geen idee hebt wat je daar nou mee moet.

Speciaal voor vrijwilligers in Utrecht die zich dit wel eens afvragen, is op 23 maart de training Feedback met effect. We gaan aan de slag met vragen als: wat is feedback? Waarom geven we feedback? Hoe geef je feedback en hoe ontvang je dat?

Omdat trainen met impact heel belangrijk is, zal de trainer zorgen voor voldoende theoretische handvatten en praktische tips, en creatieve werkvormen om het geleerde makkelijk in praktijk te kunnen brengen.

Trainer is Hilde Jongeling (Hilde’s effect)
Na jarenlang voor studenten van de Hogeschool Utrecht een training over teamrollen, feedback en samenwerken te hebben geven, is het nu tijd om verder te gaan. Hilde is te herkennen aan haar tomeloze energie, creatieve werkvormen en uitstekende gevoel voor groepsdynamiek.

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > GEANNULEERD // Feedback met effect
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.12 plaatsen over.
#26179
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/GEANNULEERD--Feedback-met-effect/26179 om je aan te melden