Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Feestelijk vrijwilligersdiner op Nationale Vrijwilligersdag

Event · 7 dec 2018, 18:00 - 20:30
Gietijzerstraat 3-5, 3534 AV Utrecht, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26550
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Feestelijk-vrijwilligersdiner-op-Nationale-Vrijwilligersdag/26550 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

We nodigen op deze waarderingsavond 500 Utrechtse vrijwilligers uit voor een gezellig diner na afloop van de prijsuitreiking van de Utrecht Doet Vrijwilligers Trofee!

Doe je vrijwilligerswerk in Utrecht? Laat je dan lekker een avond in de watten leggen. Je bent welkom in je eentje, met je team (maximaal tien personen) of samen met iemand anders die je kent en die ook vrijwilligerswerk doet!

Meld jezelf of je team aan!

P.S. Er kunnen veel mensen komen, maar houd er rekening mee dat we zo veel mogelijk vrijwilligers, organisaties en initiatieven de kans willen geven aanwezig te zijn.

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > Feestelijk vrijwilligersdiner op Nationale Vrijwilligersdag

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)