Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Excel: de fijne kneepjes

Workshop · 14 mrt 2016, 19:00 - 22:00
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.8 plaatsen over.
#26041
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Excel-de-fijne-kneepjes/26041 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Voor vrijwilligers die al ervaring hebben met Excel.

Inhoud
Je werkt met Excel en er wordt van jou verwacht dat je spreadsheets bouwt, lijsten en berekeningen maakt. Of dat je adressenlijsten aanlevert, zodat je met Word een mailing kunt versturen. Geavanceerd sorteren en filteren, subtotalen kunnen maken is ook handig. 

Herkenbaar? In deze workshop behandelen we in een kleine groep allerlei vragen. 

Je neemt je eigen laptop mee om. Er kunnen tijdens de workshop nieuwe vragen ontstaan; samen zoeken we de oplossing. Wil je op het aanmeldformulier aangeven of je werkt met Windows Office 2010 of 2013 òf met Mac Office 2008 of 2011?

Trainer
Joost Pothoff werkt als strategie consultant voor diverse opdrachtgevers en bouwt businesscases voor bijvoorbeeld investeringsbeslissingen, fusies en overnames en budgettering.

Hoe kom ik er?
Utrecht > Aanmeldingen voor workshops > VC Utrecht > Excel: de fijne kneepjes
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.8 plaatsen over.
#26041
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Excel-de-fijne-kneepjes/26041 om je aan te melden