Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

DigiTaaL Vrijwilligersdag

Event · 13 sep 2019, 15:00 - 20:00
Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden event.
Deel event
#26241
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/DigiTaaL-Vrijwilligersdag/26241 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

(Digi)taalvrijwilligers worden flink in het zonnetje gezet en kunnen op deze dag genieten van diverse interessante en leuke workshops: voor ieder wat wils! Daarnaast zorgt de organisatie voor een afsluitend cultureel programma, is er natuurlijk lekker eten en gezelligheid. Leuk, leerzaam en lekker zijn de woorden die deze dag kenmerken.

Toegang is gratis als je (digi)taalvrijwilliger bent. Bovendien mogen vrijwilligers een introducée meenemen, om te laten zien hoe leuk het is om (digi)taalvrijwilliger te zijn.

Aanmelden kan via dit formulier:  

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScr3u4B2X_cwndVrNChzt3YxzWsmeuZvX6QKo9JibkxmmZSRg/viewform

Deze dag wordt georganiseerd door alle (digi)taalorganisaties in Utrecht en de gemeente Utrecht, als onderdeel van de Week van de Alfabetisering. Een dag speciaal voor (digi)taalvrijwilligers in Het Huis Utrecht! Het landelijke thema van deze week is Durf! Vrijwilligers hebben durf getoond door verschil te maken voor mensen met een taalachterstand. Daar worden zij op 13 september voor bedankt. 

 

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > DigiTaaL Vrijwilligersdag

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden event.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)