Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

De kracht van social media

Workshop · 10 okt 2017, 19:30 - 21:45
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Dit is een verleden workshop.25 plaatsen over.
#26138
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/De-kracht-van-social-media/26138 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Doelgroep
Vrijwilligers met minimaal 2 social media profielen (Facebook, Twitter, Linkedin, Snapchat, Instagram etc)

Inhoud
Social media zijn een krachtig middel om betrokkenheid te creëren onder je doelgroep. Hoe zorg je voor tweerichtingsverkeer in plaats van alleen te zenden? En welk social media kanaal (of kanalen) is het meest geschikt voor jouw doel?

In deze workshop leer je meer over de vele mogelijkheden van social media, hoe je je doelgroep bereikt en betrekt en welke handige tools er bestaan om social media eenvoudiger in te zetten. We sluiten de workshop af met persoonlijke tips aan de hand van jouw eigen profiel(en).

Trainer
Maurits Riton Logtenberg is eigenaar van Macservices. Hij is een sociaal-liberale ondernemer met een passie voor Apple, Utrecht en ondernemerschap. Hij geeft student-ondernemers, hybride professionals, starters, zzp’ers, zp’ers en ondernemers een vliegende start, snellere groei en continuïteit met hun bedrijf. Hij doet dit door ze te helpen met flexibele ICT & Apple Support en face-to-face Marketing.

 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > De kracht van social media
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden workshop.25 plaatsen over.
#26138
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/De-kracht-van-social-media/26138 om je aan te melden