Skip Navigation
Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel
De Beursvloer! Hét jaarlijkse netwerkevent van Utrecht.

De Beursvloer! Hét jaarlijkse netwerkevent van Utrecht.

Evenement · 9 mei 2023, 15:00 - 17:00
Bibliotheek Neude, Neude 11, Utrecht, Utrecht 3512 TA, Nederland
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
VC Utrecht
#63375
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/De-Beursvloer-Het-jaarlijkse-netwerkevent-van-Utrecht/63375 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dit jaar staat de Beursvloer in het teken van de Sustainable Development Goals (Duurzame Ontwikkelingsdoelen)! Zien wij jou dinsdagmiddag 9 mei?!

Uitgebreide omschrijving

Hét jaarlijkse lokale netwerkevent van Utrecht vindt dinsdag 9 mei weer plaats in de Bibliotheek op de Neude. Dit jaar georganiseerd door Vrijwilligerscentrale Utrecht, De Utrechtse Uitdaging en Utrecht 4 Global Goals. Op de Beursvloer ontmoeten bedrijven, zzp'ers, studenten, gemeente en maatschappelijke organisaties elkaar. Dit jaar staat de Beursvloer in het teken van de Sustainable Development Goals (Duurzame Ontwikkelingsdoelen)! Aan welke SDG werk jij? En met wie wil je matchen om zo goed mogelijk aan jouw SDG doel te werken?


Let op! Aanmelden voor deze editie van de Beursvloer kan via onze site: www . vcutrecht . nl/beursvloer.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > VC Utrecht > De Beursvloer! Hét jaarlijkse netwerkevent van Utrecht.

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.