Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

BuurtBeursvloer Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Event · 8 nov 2018, 15:00 - 17:00
Castellum Hoge Woerd, Hoge Woerdplein 1, De Meern, Utrecht 3454 PB, Netherlands
Dit is een verleden event.
Deel event
#26321
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/BuurtBeursvloer-Leidsche-Rijn-en-Vleuten-De-Meern/26321 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Maatschappelijk netwerken voor bewoner en bedrijf

De Beursvloer komt naar Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern! De BuurtBeursvloer is een lokale en informele Beursvloer, speciaal voor initiatieven, wijkbewoners, ondernemers en ZZP’ers uit de wijk.

Net als op een echte beursvloer, brengen hoekmannen op de BuurtBeursvloer aanbiedende en vragende partijen met elkaar in contact om matches te realiseren. Matches op het gebied van kennis, materialen en mensen. De BuurtBeursvloer is hiermee dé plek om maatschappelijk te netwerken en nieuwe samenwerkingen aan te gaan binnen de wijk. We organiseren de BuurtBeursvloer samen met DOENJA Dienstverlening en Welzaam.

We openen de BuurtBeursvloer met een korte workshop #durftevragen en #durftegeven.

Programma: 

  • 15.00 uur: workshop #durftevragen en #durftegeven
  • 15.30 uur: BuurtBeursvloer
  • 17.00 uur: afsluitende borrel

Aanmelden klik hier
 

  

Hoe kom ik er?

De Meern > events > VC Utrecht > BuurtBeursvloer Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
Dit is een verleden event.
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)