Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Borrel: Benieuwd wat de MediaMakers je kunnen bieden?

Event · 13 jun 2019, 16:30 - 18:00
3514 AN, Utrecht, Utrecht, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26239
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Borrel-Benieuwd-wat-de-MediaMakers-je-kunnen-bieden/26239 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Ben jij vrijwilliger in Utrecht? Wees welkom op onze vrijwilligersborrel! (Ook leuk voor organisaties)

Deze keer staan de MediaMakers centraal. VC Utrecht heeft zeven vrijwillige fotografen, de MediaMakers, opgeleid om te laten zien hoe de stad Utrecht zich vrijwillig inzet. Deze groep gemotiveerde fotografen wil mooie initiatieven en hun vrijwilligers in beeld te brengen.

We bieden Utrechtse organisaties de mogelijkheid onze MediaMakers te boeken tegen een kleine vergoeding. Kom gezellig een drankje drinken, bewonder hun werk en ontmoet een aantal MediaMakers.

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > Borrel: Benieuwd wat de MediaMakers je kunnen bieden?

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)