Skip Sidebar
VC Utrecht

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte ...

Deel

Bijeenkomst plan stedelijke wervingscampagne

Event · 28 nov 2018, 10:00 - 13:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event
#26551
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Bijeenkomst-plan-stedelijke-wervingscampagne/26551 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Gemeente Utrecht heeft ons gevraagd om een plan te maken voor een stedelijke wervingscampagne voor vrijwilligers. De eerste opzet is inmiddels gemaakt. Nu is het belangrijk dat jullie input kunnen geven, zodat we tot een gezamenlijke wervingscampagne komen.
 
Op 28 november organiseren we een bijeenkomst om samen het plan te bekijken, in- en aan te vullen. Aan het eind tekenen we een convenant in aanwezigheid van wethouder Maarten van Ooijen, om onze samenwerking te bekrachtigen.
 
Wil jouw organisatie meedenken en/of meedoen? Meld je aan bij [email protected]
Let op: Het aantal plaatsen is beperkt.

Hoe kom ik er?

Utrecht > events > VC Utrecht > Bijeenkomst plan stedelijke wervingscampagne

Over VC Utrecht

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 12 parttime medewerkers, circa 12 vrijwilligers en een RvT.
U kunt zich helaas niet langer registreren voor deze event .
Deel event

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)