Skip Navigation

VC Utrecht

Vrijwilligerscentrale

Over ons

VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte...

Deel

Begeleiden van kwetsbare vrijwilligers

Workshop · 27 okt 2015, 19:30 - 21:00
Bemuurde Weerd Oostzijde 3, 3514 AN Utrecht, Netherlands
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25988
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Begeleiden-van-kwetsbare-vrijwilligers/25988 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

aanbod van: De Wilg
Voor iedereen die werkbegeleider en/of maatje is van iemand met een beperking 

Tijdens deze workshop gaan we in op diverse situaties die zich voor kunnen doen wanneer je werkbegeleider/maatje bent. Situaties die niet altijd even eenvoudig zijn en waarover je graag eens wilt sparren met anderen, onder begeleiding van een deskundige. Hier kun je kennis en ervaring uit de praktijk uitwisselen en elkaar tips geven. Heb je al een casus in gedachte? Dan kun je deze ook al vooraf insturen. 

Angelique van den Broek werkte bij een opleidingsinstituut voor psychotherapie. Sinds 2009 is zij begeleider in de GGZ. Naast haar werk volgde ze diverse opleidingen m.b.t. individuele begeleiding. 

Tamara Kuiters werkte na haar opleiding maatschappelijk werk, 15 jaar met veel plezier als kok. Inmiddels is zij activiteitencoördinator. 

Hoe kom ik er?
Utrecht > workshops > VC Utrecht > Begeleiden van kwetsbare vrijwilligers
Over VC Utrecht
VC Utrecht staat midden in de stad: letterlijk en figuurlijk! Vanuit ons pand aan de Bemuurde Weerd OZ stimuleren en verbinden we het Utrechtse vrijwilligerswerk, onder meer met onze goed bezochte digitale vacaturebank, projecten als Nieuwe Utrechters en evenementen als de Beursvloer. We waarderen vrijwilligers onder andere met de Vrijwilligers Trofee en de Waarderingsmaand. Vrijwilligers en organisaties kunnen bij ons terecht voor gratis workshops en advies (op maat).

We realiseren nieuwe samenwerkingen rond maatschappelijke vraagstukken en andere manieren waarop oude en nieuwe inwoners van de stad zich vrijwillig willen inzetten voor elkaar.

Wij zijn met 15 parttime medewerkers, circa 25 vrijwilligers en een RvT.
Deze activiteit is vol. Aanmeldingen zijn gesloten.
#25988
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/VCUtrecht/activiteiten/Begeleiden-van-kwetsbare-vrijwilligers/25988 om je aan te melden