Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Ontmoet & wandel dialoog

Ontmoet & wandel dialoog

Evenement · 30 jan 2021, 10:30 - 12:00
Griftpark, Blauwkapelseweg, Utrecht, Utrecht 3514 VC, Nederland
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#32583
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/-/32583/ om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We kunnen nog altijd wandelen in de wijk! Tijd om eropuit te trekken en nieuwe wijkgenoten te leren kennen in Noordoost.

Uitgebreide omschrijving

We kunnen nog altijd wandelen in de wijk! Tijd om eropuit te trekken, nieuwe wijkgenoten te leren kennen en Noordoost te ontdekken! In deze lichtvoetige dialoogserie Ontmoet & Wandel ontmoet je verschillende mensen uit de wijk, ontdek je nieuwe plekken en wandelen we met elkaar een nieuwe lente tegemoet!


De eerste wijkwandeling vindt plaats op zaterdag 30 januari en heeft als thema Oud & nieuw. Ontmoet oude en nieuwe wijkgenoten, ontdek wat oud & nieuw betekent en waar oud & nieuw in de wijk samen komen! De eerste kennismaking en voorbereiding via Zoom vindt plaats op woensdag 20 januari. Meld je aan via de website van Utrecht en Dialoog en nodig ook je oude en nieuwe buren uit om aan te sluiten!


Wat is een dialoog? 

Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt aan onderling begrip, verbondenheid en inzicht. In een dialoog ga je werkelijk met elkaar in gesprek. Iedereen komt aan bod en wordt gehoord. Écht luisteren ligt aan de basis hiervan.

Hoe kom ik er?

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
evenementen > Utrecht in Dialoog > Ontmoet & wandel dialoog

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.