Skip Navigation
Skip Sidebar

Over ons

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar ...

Kunst & cultuurWelzijnBuurt & omgeving
Deel
Online dialoog: hulp vragen en krijgen

Online dialoog: hulp vragen en krijgen

Evenement · 8 dec 2020, 10:00 - 13:01
Vanuit huis
Kunst & cultuurNatuur & MilieuSport & Recreatie
U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement
Utrecht in Dialoog
#30051
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-in-Dialoog/activiteiten/-/30051/ om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Wat betekent hulp vragen en krijgen voor jou? Hoe heeft het ontvangen en vragen naar hulp jouw leven beinvloed? Praat er over mee in deze online dialoog

Uitgebreide omschrijving

In de week van Sint Maarten we gestart met een serie gesprekken rond verhalen van de straat: filmportretten van Utrechtse (ex-)daklozen in de stoel van kapper Tom. Tom is nieuwsgierig naar de verhalen van de straat. Zijn opa leefde op straat. Hij wil luisteren naar wat daklozen te vertellen hebben.


In deze derde dialoog van de serie bekijken we het videoportret van Dennis. Na het bekijken van de film praten we in kleine groepen online na over wat ons raakt in de film, over wat we zelf hebben meegemaakt en in de toekomst nog willen.


Ben je benieuwd naar wat Tom & Dennis te vertellen hebben? Wil je eigen ervaringen delen en luisteren naar die van anderen? Meld je aan via onze website.

U kunt zich helaas niet langer registreren voor dit evenement.
Deel evenement

Over Utrecht in Dialoog

Utrecht in Dialoog brengt stadgenoten met elkaar in gesprek die elkaar niet vanzelf tegenkomen. Utrechters van alle leeftijden en achtergronden ontmoeten elkaar, delen hun verhalen en luisteren naar elkaar. Een dialoog is een open gesprek over ervaringen, dromen en mogelijkheden dat bijdraagt tot onderling begrip, verbondenheid en inzicht. Utrecht in Dialoog wil de dialoog bevorderen om mensen bij elkaar te brengen, groepen te verbinden en discriminatie, segregatie en eenzaamheid in de samenleving tegen te gaan. Utrecht in Dialoog is een initiatief van mensen, bewonersinitiatieven, maatschappelijke organisaties en sociaal ondernemers in Utrecht die de dialoog een warm hart toedragen en zich hier voor inzetten.