Skip Navigation
Over ons

Utrecht Dominators is dé American Football Club van Utrecht en omstreken. We bieden zowel Tackle Football als Flag Football aan voor jong en oud. Onze teams doen mee in de nationale competitie ...

Sport & RecreatieBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Deel

King Bowl 2021

Event · 1 mei 2021 08:00 – 2 mei 2021 20:00
Manitobadreef 4, 3565 CH Utrecht, Netherlands
Sport & RecreatieBuurt & omgevingKinderen & JongerenVluchtelingen & MinderhedenOuderenGender gelijkheid
Dit is een verleden event.
#26214
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-Dominators/activiteiten/26214 om je aan te melden
Uitgebreide omschrijving

Op 1 en 2 mei 2021 komen bijna 60 flag football teams vanuit heel Europa naar Utrecht om te strijden om de fel begeerde King Bowl kroon. Flag football is een vorm van American football waarbij geen contact is toegestaan. De Dames competitie van de King Bowl is het grootste vrouwentoernooi in Europa. Kom kijken óf meld je aan als vrijwilliger. 

Hoe kom ik er?
Utrecht > events > Utrecht Dominators > King Bowl 2021
Over Utrecht Dominators
Utrecht Dominators is dé American Football Club van Utrecht en omstreken. We bieden zowel Tackle Football als Flag Football aan voor jong en oud. Onze teams doen mee in de nationale competitie. Hiernaast organiseren we jaarlijks diverse activiteiten waaronder een van de grootste internationale flag football toernooien van Europa.

American Footballclub Utrecht Dominators streeft na om een stabiele, sociale, inclusieve en verantwoorde sportaanbieder te zijn voor iedereen uit Utrecht e.o.. Hierbij zoeken wij altijd naar de balans na tussen plezier en prestatie.
Dit is een verleden event.
#26214
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/Utrecht-Dominators/activiteiten/26214 om je aan te melden

Powered by Deed‌mob Tools ·
Nederlands (Dutch)