Skip Navigation

U Centraal

Non-profit

Over ons

U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont,...

Gezondheid & WelzijnMensen met beperkingenOuderenhulp
Deel

gespreksleider lotgenoten mantelzorg en dementie

Vacature · 2 uur/week
Kromme Nieuwegracht 50, 3512 HK Utrecht, Netherlands
Onderwijs
Deze vacature is verlopen
#25258
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/gespreksleider-lotgenoten-mantelzorg-en-dementie/25258 om je aan te melden
SamenvattingNieuwe lotgenotengroep zoekt een gespreksleider die hen een keer per maand ondersteunt. Leuk en zelfstandig werk!
Uitgebreide omschrijving

Een groep naasten van iemand met dementie heeft een gespreksgroep van 6 bijeenkomsten doorlopen, Omgaan met dementie. Nu willen ze elkaar graag blijven ontmoeten en ondersteunen. Ze hebben aangegeven dat ze heel graag een gespreksleider hebben.

Jouw rol is faciliterend, ondersteunend in het groepsproces. Daar waar nodig geef je structuur aan het gesprek. Samen met de groep bepaal je elke keer het onderwerp van gesprek.

Enige kennis van dementie en mantelzorg is handig, indien nodig bieden we een korte scholing op maat aan. Uiteraard krijg je van ons ondersteuning aangeboden.

Enige ervaring met intervisie, levensvragen of een andere vorm van gespreksgroep is nodig. Verder heb je een betrokken en open houding en vind je het fijn om zelfstandig te werken.

Wil je je gespreksvaardigheden oefenen, meer te weten komen over dementie en mantelzorg? Dan is dit een zeer leerzame plek! De groep is leuk en betrokken op elkaar.

De groep bestaat uit maximaal 8 mensen en is heel divers, qua leeftijd, achtergrond. Ze komen bij elkaar in het Odensehuis, Oudwijkerdwarsstraat, Utrecht. Tijdstip en data worden in overleg bepaald.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wat wij vrijwilligers aanbieden💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding
Hoe kom ik er?
Vrijwilligerswerk in Utrecht > Utrecht Activiteiten > U Centraal > gespreksleider lotgenoten mantelzorg en dementie
Over U Centraal
U Centraal is een stedelijke welzijnsorganisatie in Utrecht. Beroepskrachten en vrijwilligers bieden informatie, advies, contact en praktische hulp. U Centraal wijst de weg aan iedereen die woont, werkt of zorgt in Utrecht. Ook voedt U Centraal lokale hulpverleners met expertise rond een aantal thema's.
Deze vacature is verlopen
#25258
Scan me of ga naar www.vcutrecht.nl/o/U-Centraal/activiteiten/gespreksleider-lotgenoten-mantelzorg-en-dementie/25258 om je aan te melden